Izvor: Blic, 30.Avg.2023, 00:27

PROCURILI TAJNI DOKUMENTI O PUTINOVOM NAPADU NA UKRAJINU Mejlovi o njegovoj luksuznoj jahti u Nemačkoj naslućuju kada je prelomio da krene u invaziju (FOTO)

Šef ruske države Vladimir Putin prebacio je svoju luksuznu jahtu vrednu 91 milion evra iz Nemačke samo nekoliko nedelja pre nego što je naredio invaziju na Ukrajinu, otkrivaju tajni dokumenti objavljeni u sklopu nove istrage.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putin naredio da se njegova superjahta premesti pre invazije na Ukrajinu?

Izvor: Danas, 30.Avg.2023

Predsednik Rusije Vladmir Putin premestio je svoju superjahtu vrednu 87 miliona evra dve sedmice pre nego što je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu kako bi izbegao njeno oduzimanje u sklopu ratnih sankcija, prenosi portal Klix.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.