POROŠENKO: Rusija i Ukrajina su – različite vaseljene

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2015, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POROŠENKO: Rusija i Ukrajina su – različite vaseljene

RUSIJA i Ukrajina nisu samo različite države, već su različite vaseljene – ocenio je Petar Porošenko.
Međutim, nije prosto ocenio. Ukrajinski predsednik je ovo rekao  večeras u Kijevu bugarskom kolegi Rosenu Plevnelijevu. Samo, i to mu je bilo malo, pa je podvukao:
„Naša vaseljena su – evropske vrednosti. Sloboda, demokratija i modernizacija zemlje, ekonomije i političkog sistema“.
Ovo je, naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << podrazumevalo da Porošenko smatra da je Rusija sve suprotno od ovoga što je rekao za svoju zemlju.
Nešto slično je ukrajinski predsednik tvrdio i dosad. Primera radi, u junu je – u intervjuu agenciji Bloomberg – rekao: „Ja i Vladimir Putin živimo u različitim vaseljenama“.
#fakti
The post POROŠENKO: Rusija i Ukrajina su – različite vaseljene appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Porošenko: Rusija i Ukrajina su – različite vaseljene

Izvor: Vostok.rs, 08.Jul.2015

08.07.2015. -..Rusija i Ukrajina nisu samo različite države, već su različite vaseljene – ocenio je Petar Porošenko...Međutim, nije prosto ocenio. Ukrajinski predsednik je ovo rekao  u Kijevu bugarskom kolegi Rosenu Plevnelijevu. Samo, i to mu je bilo malo, pa je podvukao:..„Naša vaseljena...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.