Otvorena PANDORINA KUTIJA odnosa Trampa i Ukrajine: NA TALONU 400 MILIONA DOLARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena "PANDORINA KUTIJA" odnosa Trampa i Ukrajine: NA TALONU 400 MILIONA DOLARA!

Tramp negira navode da je Bela kuća ucenjivala Ukrajinu.

Odbori Predstavničkog doma SAD koji predvode istragu o opozivu predsednika Donalda Trampa objavili su danas transkript izjave ambasadora Vilijama Tejlora, najvišeg američkog diplomate u Ukrajini.

Tejlorovo svedočenje, obavljeno iza zatvorenih vrata 22. oktobra, smatrano je najštetnijim za Trampovu administraciju budući da je on naglasio kako je gotovo 400 miliona dolara američke pomoći obezbeđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ukrajini u zamenu za istragu o demokratskom kandidatu i Trampovom političkom rivalu, prenosi Rojters.

Tramp, međutim, negira navode da je Bela kuća ucenjivala Ukrajinu vojnom pomoći kako bi objavila podatke koji bi naneli štetu njegovom mogućem protivkandidatu iz redova demokrata na predsedničkim izborima naredne godine, Džon Bajdenu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mediji: Tramp tražio od sekretara za pravosuđe da ga oslobodi sumnje

Izvor: VOA, 07.Nov.2019

Pred odborima u Predstavničkom domu, demokrate su nastavile saslušavanje svedoka u istrazi o opozivu predsednika Donalda Trampa. Tramp i dalje negira da je od ukrajinskog predsednika tražio da otvori istragu o poslovanju sina Džozefa Bajdena, da bi zauzvrat Kijevu isplatio vojnu pomoć. Mediji ipak...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.