Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban: Ako treba štitićemo granicu od Slovenije do Ukrajine

BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je naložio ministrima unutrašnih poslova i odbrane da započnu sa pripremama za zaštitu granice sa Rumunijom kako bi se sprečio priliv migranata.

U cilju bolje zaštite granice, upućen je dodatni broj vojnika na granicu, a policija je u pripravnosti u okruzima Bač-Kiskun i Čongrad, navodi MTI.

"Ako zatreba, štitićemo svoju granicu celom dužinom, od Slovenije do Ukrajine", r >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ekao je Orban u govoru o stanju nacije, a prenosi Tanjug.

Mađarska je prošle godine izgradila ogradu na granicama sa Srbijom i Hrvatskom kako bi sprečila ilegalan ulazak migranata.

On je optužio birokrate EU i njemačku kulturu dobrodošlice da su krivi za evropsku migrantsku krizu.

Migracija bi mogla da se zaustavi, ali je problem što Briselu nedostaje volja da se zaštiti, naglasio je Orban.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Orban: Ako treba štitićemo granicu od SLO do UKR

Izvor: Akter, 28.Feb.2016

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je naložio ministrima unutrašnih poslova i odbrane da započnu sa pripremama za zaštitu granice sa Rumunijom kako bi se sprečio priliv migranata..U cilju bolje zaštite granice, upućen je dodatni broj vojnika na granicu, a policija je u pripravnosti...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.