Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2022, 16:52

“On mora da umre”, Čanak na hrvatskoj televiziji pozvao na smrt Putina

“U Ukrajini se brani zapadna civilizacija i zato Vladimir Putin ovo živ ne može da završi. Putin mora da umre. Da li će se baciti kroz prozor, ili će se ubiti ili će piti čaj sa novičokom. Nešto će se desiti”, izjavio je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u, prenosi Nova.rs.
Prema njegovim rečima, a kako prenosi Blic, Putina je opsela čitava >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << priča da je neverovatno moćan, i pod tim utiskom je upao u Ukrajinu i, kako kaže, tu pogrešio.
– Umesto da se zadržao na Krimu on dođe u poziciju da hoće da osvoji Ukrajinu. Na Ukrajini se brani evropska civilizacija. Putin ovo živ ne može da završi. Putin mora da umre. (…) On ovo ne može da preživi. Na njegovo mesto će doći neko koga će Zapad sa olakšanjem dočekati kao reformatora, rekao je Nenad Čanak.
Izvor: Nova.rs
Hteli su da ubiju “Putinov mozak”, u atentatu na ruskog filozofa slučajno ubijena njegova ćerka

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.