Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland: Mirovni prijedlog posljednja šansa za mir

Francuski predsjednik Fransoa Oland rekao je danas da je francusko-njemačka inicijativa za mir u Ukrajini "posljednji pokušaj da se okončaju sukobi u toj zemlji".

"Mislim da je ovo jedna od posljednjih šansi i zato smo preduzeli ovu inicijativu", rekao je Oland, govoreći o prijedlogu koji su on i njemački kancelar Angela Merkel iznijeli u razgovoru sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << ruskim liderom Vladimirom Putinom.

On je dodao da ako se ne nađe ne samo kompromis, već trajni mirovni sporazum, sasvim je jasno šta će da uslijedi.

"To što će da uslijedi zove se rat", rekao je Oland novinarima u gradu Tul u centralnoj Francuskoj.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oland: To što će da usledi zove se rat

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2015

Francuski predsednik Fransoa Oland rekao je danas da je francusko-nemačka inicijativa za mir u Ukrajini "poslednji pokušaj da se okončaju sukobi u toj zemlji"...- Mislim da je ovo jedna od poslednjih šansi i zato smo preduzeli ovu inicijativu, rekao je Oland, govoreći o predlogu koji su on i nemački...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.