Ofanziva je propala

Izvor: B92, 23.Jul.2023, 12:02

"Ofanziva je propala"

Ofanziva Oružanih snaga Ukrajine je propala, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin tokom razgovora sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenko.

"Nema nikakve kontraofanzive", rekao je Lukašenko, na šta je predsednik Rusije istakao da "ona postoji, ali da je propala".

Putin je u razgovorima sa medijima najavio da će razgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti održani ne samo danas, već i sutra.

Današnji sastanak održava se u Konstantinovskom dvorcu u Sankt Peterburgu.

Lukašenko je u Rusiju doputovao sinoć, a kako je ranije navela pres služba Kremlja, lideri će razgovarati o pritiscima i problemima koji se tiču "daljeg razvoja rusko-beloruskih strateških odnosa" i dublje integracije u okviru Savezne države.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin: Od početka kontraofanzive poginulo 26.000 ukrajinskih vojnika

Izvor: B92, 23.Jul.2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je gubitak ljudstva Oružanih snaga Ukrajine od početka kontraofanzive već premašio 26.000 ljudi...On je kazao da su ruski lovci za dan uništili rekordan broj strane vojne opreme, prenela je agencija RIA Novosti...Putin je izjavio da je ukrajinska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.