OVO JE ŠOK! Potvrđeno: EVO kakva je uloga Ukrajine u terorističkom napadu u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2024, 08:06

OVO JE ŠOK! Potvrđeno: EVO kakva je uloga Ukrajine u terorističkom napadu u Moskvi

Glavna obaveštajna uprava Ministarstva odbrane Ukrajine direktno je povezana sa terorističkim napadom na "Krokus siti hol" na periferiji Moskve, kada je 145 ljudi izgubilo život, dok je više od 150 ranjeno, izjavio je direktor Federalne službe bezbednosti Rusije (FSB) Aleksandar Bortnikov.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ukrajinska obaveštajna služba „direktno umešana“ u teroristički napad u Moskvi – FSB

Izvor: Vostok.rs, 24.Maj.2024

Ukrajinska vojna obaveštajna služba bila je direktno umešana u smrtonosni teroristički napad na Krokus Siti Hol nedaleko od Moskve u martu, izjavio je direktor ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) Aleksandar Bortnikov.. On je dodao da se istraga o napadu još vodi, ali sve ukazuje da iza...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.