Novi raketni napadi: Zalužni teško ranjen?

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 19:12

Novi raketni napadi: Zalužni teško ranjen?

Glavnokomandujući Oružanim snagama Ukrajine Valerij Zalužni teško je ranjen tokom raketnog napada na ukrajinski štab početkom maja.

On bi mogao da napusti svoju funkciju, rekao je za Sputnjik predstavnik hakerske grupe Džoker DNR, pozivajući se na svoje agente u ukrajinskoj vojsci.

Zalužni je pre izvesnog vremena prestao da se pojavljuje u javnosti nakon serije napada Oružanih snaga Rusije na niz vojnih objekata u Ukrajini. Sagovornik agencije potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za Sputnjik informaciju da je Zalužni imao nekoliko složenih operacija. Izvori sagovornika agencije tvrde da zdravstveno stanje neće dozvoliti Zalužnom da ostane na dosadašnjoj funkciji.

"Informacije o njegovom zdravstvenom stanju u Ukrajini se blokiraju po nalogu zapadnih pokrovitelja kako se ne bi potkopao moral, već narušen gubitkom Artjomovska. Imam ozbiljne informacije o tome“, rekao je predstavnik hakerske grupe.

"Džoker DNR” redovno objavljuje insajdere i tajna dokumenta političkog i vojnog vrha Ukrajine do kojih je došao hakovanjem podataka i agentura. Zapadni i ukrajinski mediji su više puta potvrdili tačnost informacija koje je izneo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hakeri otkrivaju: Prvi general ukrajinske vojske teško ranjen

Izvor: 24sedam.rs, 21.Maj.2023

Glavnokomandujući Oružanim snagama Ukrajine Valerij Zalužni teško je ranjen tokom raketnog napada na ukrajinski štab početkom maja

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.