Nova optužba iz Prištine: Srbija predstavlja direktnu pretnju

Izvor: B92, 05.Mar.2022, 23:34

Nova optužba iz Prištine: "Srbija predstavlja direktnu pretnju"

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izneo je novu optužbu Prištine upućenu Beogradu.

Optužio je srpsku prestonicu da predstavlja "direktnu pretnju po region" sve dok ne potpiše deklaraciju o nenapadnju i miru sa Prištinom i dok se, kako je naveo, ne ogradi se od "ruske agresije" na Ukrajinu.

"Dok Srbija ne pristane da potpiše deklaraciju o nenapadnju i miru sa Kosovom, i ne ogradi se od ruske agresije za invaziju Ukrajine, i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istovremeno pridruži drugim demokratijama u uvođenju sankcija Rusiji, ona predstavlja direktnu pretnju po region, po dugoročni i zajednički mir i bezbednost", tvrdi Kurti, prenela je ''Gazeta ekspres''.

Kurti je to rekao na sastanku saveta pokreta Samoopredljenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRAMNI NAPADI LAŽNE DRŽAVE NA SRBIJU! Kurti optužio Beograd da predstavlja direktnu pretnju po region

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022, 00:21

Kurti bez imalo srama napao Srbiju...Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti optužio je Beograd da predstavlja "direktnu pretnju po region" sve dok ne potpiše deklaraciju o nenapadnju i miru sa Prištinom i dok se, kako je naveo, ne ogradi se od "ruske agresije" na Ukrajinu...- Dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.