Neko će biti kažnjen

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 21:00

Neko će biti kažnjen

"Najviši bezbednosni organ Ukrajine odlučio je da kazni zvaničnike zbog smrti troje građana koji nisu mogli da uđu u sklonište tokom ruskog raketnog napada".

To je rekao predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

"Četvrtina skloništa u Ukrajini i trećina u Kijevu su neispravni za upotrebu. Savet za nacionalnu bezbednost odlučio je da privede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgovorne pravdi i dovede pomenute objekte u ispravno stanje", rekao je Zelenski na Telegramu, a prenosi Skaj njuz. .

Ukrajinski predsednik nije izneo druge detalje, odnosno ko će biti kažnjen ili smenjen sa funkcije, ali je objavio snimak na kome se vidi kako državni i vojni zvaničnici dižu ruke tokom glasanja.

Posle incidenta sa skloništima, gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da on snosi deo odgovornosti, ali da su krivi i drugi, posebno oni gradski zvaničnici koje je postavio Zelenski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.