Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2023, 21:57

NIŽU SE REAKCIJE NA SLANJE NEMAČKIH TENKOVA U KIJEV: Peskov oštro odgovara: Povećanje obima rata neće doneti bezbednost Evropi!

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da apsurdno zvuče pozivi Zapada da se zarad bezbednosti Evrope nastavi sa jačanjem ukrajinske vojske. – Mnogi analitičari i političari misle da će povećanjem obima rata doneti bezbednost Evropi. To je apsurdno – rekao je Peskov. On je naveo da se u ovom trenutku ne vidi mogućnost diplomatskog rešenja […] The post NIŽU SE REAKCIJE NA SLANJE NEMAČKIH TENKOVA U KIJEV: Peskov oštro odgovara: Povećanje obima rata neće doneti bezbednost Evropi! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.