NEMAC KOJI ŽELI NAPADE NA RUSIJU, MORA BITI SPREMAN NA OVO Medvedev odbrusio nemačkom ministru odbrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 16:29

"NEMAC KOJI ŽELI NAPADE NA RUSIJU, MORA BITI SPREMAN NA OVO" Medvedev odbrusio nemačkom ministru odbrane

Ranije, ministar odbrane Nemačke Boris Pistorijus izjavio je da su ograničeni napadi Ukrajine na teritoriju Rusije prihvatljiva taktika sve dok ne stradaju civili.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da Nemac koji želi napade na Rusiju, mora da bude spreman na paradu u Berlinu, rekao je to komentarišući skandaloznu izjavu nemačkog ministra odbrane Borisa Pistorijusa, koji je napade Kijeva na rusku teritoriju nazvao normalnim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ministar odbrane Nemačke je, bez mnogo razmišljanja, lupio nešto o vojnim dejstvima na našoj teritoriji. On, nesumnjivo, zavidi vojskovođama Trećeg rajha na slavi. Pa, zapravo ga treba podsetiti na istorijske znake. Nemac koji želi napade na Rusiju, mora da bude spreman na našu paradu u Berlinu - napisao je Medvedev na svom Tviter nalogu.

On Pistorius the Kraut

The German defence minister, without giving it too much thought, blurted out something about military operations on our territory.

He surely envies the glory of the third reich warlords.

Well, he actually needs to remember a historical omen.

The German…

— Dmitry Medvedev (@MedvedevRussiaE) April 21, 2023

Ranije je list "Frankfurter algemajne cajtung" objavio da je ministar odbrane Nemačke Boris Pistorijus izjavio da su ograničeni napadi Ukrajine na teritoriju Rusije prihvatljiva taktika sve dok ne stradaju civili.

Oružane snage Ukrajine gotovo neprestano granatiraju ruske pogranične teritorije: napadaju dronovima i organizuju sabotaže. Njihove mete su stambena naselja. Napadi uglavnom rezultiraju ranjavanjem civila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nemac koji želi da napadne Rusiju mora da bude spreman za..."

Izvor: B92, 21.Apr.2023

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev komentarisao je izjavu nemačkog ministra odbrane Borisa Pistorijusa...Medvedev je rekao da Nemac koji želi da napadne Rusiju mora da bude spreman za paradu u Berlinu, komentarišući izjavu nemačkog ministra odbrane koji je napade Kijeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.