Izvor: Pančevac-online.com, 01.Jun.2023, 17:39

NEKA KURTI POVUČE TRUPE I BIĆE MIRA: Predsednik Vučić za italijansku „La Stampu“

Srbije Aleksandar Vučić je dao intervju za italijanske novine „La Stampa“, gde je sa novinarkom Leticijom Tortelo govorio o situaciji na Kosovu i Metohiji, odnosima u regionu i ratu u Ukrajini. Intervju prenosimo u celosti. Predsedniče Vučiću, kosovski Srbi sa Severa prijavljuju nasilje od strane prištinske policije. O kakvim se diskriminacijama radi po Vašem mišljenju? […] The post NEKA KURTI POVUČE TRUPE I BIĆE MIRA: Predsednik Vučić za italijansku „La Stampu“ appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"NEKA KURTI POVUČE TRUPE I BIĆE MIRA" Vučić za italijansku "La Stampu" - predsednikove reči odjekuju svetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je veliki intervju za italijanske novine "La Stampa"...Predsednik je pričao o situaciji na KiM, ali i u svetu, gde je odgovarajući na pitanja istakao da bi Putin i Zelenski trebalo da pregovaraju...Predsedniče Vučiću, kosovski Srbi sa Severa prijavljuju nasilje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.