NEĆE BITI ZIME: Rusija i Ukrajina postigle preliminarni dogovor o tranzitu gasa

Izvor: Kurir, 13.Dec.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE BITI ZIME: Rusija i Ukrajina postigle preliminarni dogovor o tranzitu gasa

"Preliminarni dogovor o tranzitu gasa iz Rusije preko Ukrajine postoji, a strane nastavljaju da razgovaraju o konkretnim pitanjima. Za sada nema konačne verzije dogovora", rekao je izvršni direktor „Naftogasa Ukrajine“ Jurij Vitrenko.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još bez konačnog dogovora tranzitu gasa iz Rusije u Ukrajinu

Izvor: RTS, 13.Dec.2019

. Pregovori između Gasproma i Naftogas Ukrajine o tranzitu gasa su bili su uspešni i strane nastavljaju da rade, rekao je za izvršni direktor ukrajinske kompanije Jurij Vitrenko.

Nastavak na RTS...

Dogovor na pomolu - Rusija i Ukrajina postigle preliminarni dogovor o tranzitu gasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2019

Svi koji zavise od tog energenta budno prate sastanak ruske i ukrajinske strane i nadaju se da radijatori ove zime neće biti hladni...Preliminarni dogovor o tranzitu gasa iz Rusije preko Ukrajine postoji, a strane nastavljaju da razgovaraju o konkretnim pitanjima. Za sada nema konačne verzije dogovora,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.