NAPOLJE, RAZBOJNIČE:Predsednik izbacio zvaničnika grada

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPOLJE, RAZBOJNIČE:Predsednik izbacio zvaničnika grada

Novi predsednik Ukrajine, Vladimir Zelenski, izgleda ne trpi nasilnike u svojim redovima. Sekretara gradske skupštine Borispolja, Jaroslava Godunku, javno oterao sa sastanka s lokalnim vlastima tog grada.

Foto: Screenshot/Youutbe/Факти ICTV

Kako je izvestio Interfaks, na sastanku se razgovaralo o funkcionisanju lokalne bolnice, a Zelenski je pitao zašto lokalne vlasti i direktor ustanove nisu sedeli za istim stolom kako bi razgovarali o problemima bolnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Izbori u Ukrajini: Komičar "oduvao" Porošenka! (FOTO)

Kada je upitao da li je istina da je član skupštine Jaroslav Nikolajevič Godunka osuđen za krivično delo pljačke u kombinaciji sa nanošenjem teških telesnih povreda, Godunka je to potvrdio, a Zelenski mu se obratio rečima: "Izađite odavde. Izađite odavde, razbojniče! Ne čujete me? Pitam vas, jeste li to vi? Izađite, molim vas".



Izvor: Youtube/Факти ICTV

Video snimak ovog incidenta objavio je TV kanal 112 Ukrajina, preneo je Internešenal njuz.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PREDSEDNIK UKRAJINE POKAZAO PRAVO LICE: Zelenski funkcionera nazvao RAZBOJNIKOM, zatim uradio nešto opasno (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Jul.2019

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski nazvao je sekretara gradske skupštine Borispolja Jaroslava Godunku razbojnikom i "oterao" ga sa sastanka sa lokalnim vlastima tog grada.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.