NAJVEĆA GREŠKA ŠOLCA! Zaharova bez dlake na jeziku - obrušila se na nemačkog kancelara

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 23:18

"NAJVEĆA GREŠKA ŠOLCA!" Zaharova bez dlake na jeziku - "obrušila" se na nemačkog kancelara

Zaharova je napomenula da Zapad treba da prestane da "naduvava" krizu u Ukrajini.

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da je najveća greška nemačkog kancelara Olafa Šolca to što je navodno ismevao genocid nad stanovnicima Donbasa tokom Minhenske bezbednosne konferencije 2022. godine.

- Ako je Šolc napravio neku grešku u životu, onda je ova (navodno ruganje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << genocidu nad stanovnicima Donbasa) najveća. Njegova greška nije što ne veruje, on razmišlja drugačije. Svako je slobodan da ima sopstvene stavove. Ali ne možete se smejati patnji ljudi koji iz godine u godinu gube svoje najmilije, smejati se ljudima koji su molili, uključujući i Zapad, da im pomognu da reše ovu najtežu situaciju - rekla je Zaharova.

Ona tvrdi da će Šolc ući u istoriju ne samo u svojoj zemlji, već i širom sveta kao ličnost koja se "smejala patnji ljudi".

Odgovarajući na pitanje novinara šta Zapad treba da uradi da povrati poverenje Rusije,

- Sada Zapad mora nekako da dokaže svoju "kreditnu sposobnost" u svakom smislu te reči: i u političkom i u pravnom smislu. Sada im je glavni zadatak da se nekako rehabilituju pred svetskom zajednicom za laži i falsifikate koje su počinjeni u novijoj istoriji, uključujući i u kontekstu Ukrajine. Niko im ne veruje - tvrdi ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova se "obrušila" na nemačkog kancelara: "Ne možete se smejati patnji ljudi"

Izvor: B92, 19.Maj.2023

Najveća greška nemačkog kancelara Olafa Šolca je to što je navodno ismevao genocid nad stanovnicima Donbasa tokom Minhenske bezbednosne konferencije 2022...To je izjavila portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova..."Ako je Šolc napravio neku grešku u životu, onda je ova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.