Izvor: Danas, 29.Mar.2023, 14:30

„Momentum u Ukrajini treba iskoristiti za Zapadni Balkan“: Ministarka predstavila izveštaj o pregovorima sa EU skupštinskom odboru

Spoljna politika Srbije trenutno je 51 odsto usklađena sa spoljnom politikom Evropske unije. Srbija nije neutralna u vezi s ratom u Ukrajini, ona jeste vojno neutralna, ali ne politički, izjavila je danas na sednici skupštinskog Odbora za EU Tanja Miščević, ministarka za evropske integracije, navodeći da Srbija "konstantno izražava podršku teritorijalnom integritetu Ukrajine“.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Miščević: Potrebna revizija Nacionalnog programa za usvajanje pravnih tekovina EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2023

Ministarka za evropske integracije Tanja Miščević rekla je danas, na sednici skupštinskog Odbora za evropske integracije, da je potrebna revizija Nacionalnog programa za usvajanje pravnih tekovina Evropske unije (NPAA).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.