Misica smatra da je takmičenje bilo namešteno: Svi su me izbegavali jer sam Ruskinja

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 10:11

Misica smatra da je takmičenje bilo namešteno: "Svi su me izbegavali jer sam Ruskinja"

Miss Rusije kaže da su je takmišarke na ovogodišnjem izboru za Mis Univerezuma izbegavale te je sugerisala da je izbor bio namešten.

Prošlog meseca u Nju Orleansu održan je 71. izbor za Mis Univerezuma, a pobedila je Amerikanka Rboni Gabrijel. Među takmičarkama su bile i Ana Linikova, Miss Rusije, te Viktorija Apanasenko, koja je predstavljala Ukrajinu.

"Odabir polufinalistkinja imao je politički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontekst"

Ruskinja kaže da se suočila s kontinuiranim nizom uvreda i pretnji ukrajinskih korisnika društvenih mreža i negativnim komentarima poznanika iz te zemlje. Rat nije želela da komentariše, no kaže da je odigrao ulogu u takmičenju.

"Mnogi su me izbegavali i klonili me se kad su otkrili moje poreklo. Devojke iz Ukrajine i Švajcarske bežale su od mene kao od vatre", rekla je Ana za Evening Moscow. Dodaje da misli kako je "sve s odabirom top 16 devojaka imalo isključivo politički kontekst".

Htela je da uspostavi kontakt s ukrajinskom misicom

Kaže da to što nije prošla u finale takmičenja nema nikakve veze s "kvalitetom njenog nastupa". Linikova takođe tvrdi da Apanasenko nije htela da razgovara s njom samo zato što je iz Rusije.

"Pokušala sam da uspostavim kontakt, ali svi su napori bili uzaludni. Svi su videli Viktorijino demonstrativno ponašanje - to je njen izbor, a ja ne zameram", rekla je Ana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„Svi su me izebegavali zbog mog porekla“: Mis Rusije tvrdi da je izbor za Mis Univerzuma namešten (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2023

Izbor za Mis Univerzuma, koji je prošlog meseca održan u američkom gradu Nju Orleansu i dalje izaziva interesovanje svetske javnosti, prvenstveno jer je i u takmičenje svetskih lepotica prste umešala politika.. Pobedu je odnela Amerikanka Arboni Gabriel, najstarija u istoriji takmičenja, koja se...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.