„Svi su me izebegavali zbog mog porekla“: Mis Rusije tvrdi da je izbor za Mis Univerzuma namešten (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2023, 16:28

„Svi su me izebegavali zbog mog porekla“: Mis Rusije tvrdi da je izbor za Mis Univerzuma namešten (FOTO)

Izbor za Mis Univerzuma, koji je prošlog meseca održan u američkom gradu Nju Orleansu i dalje izaziva interesovanje svetske javnosti, prvenstveno jer je i u takmičenje svetskih lepotica prste umešala politika.
Pobedu je odnela Amerikanka Arboni Gabriel, najstarija u istoriji takmičenja, koja se pored modelinga bavi i modnim dizajnom i šivenjem, ali je najviše pažnje privukao odnos između Mis Rusije, Ane Linikove i Viktorije Apanasenko, predstavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ukrajine.
Mis Rusije kaže da su je takmičarke na ovogodišnjem izboru za najlepšu ženu sveta izbegavale, a takođe sugeriše da je izbor bio namešten.








View this post on Instagram


















A post shared by Анна Линникова (@anna__linnikova)


„Politika odigrala ulogu u izboru polufinalistkinja“ Ruskinja kaže da se suočila s kontinuiranim nizom uvreda i pretnji ukrajinskih korisnika društvenih mreža i negativnim komentarima poznanika iz te zemlje.
Rat nije želela da komentariše, međutim, kaže da je odigrao ulogu u takmičenju, prenosi B92.








View this post on Instagram


















A post shared by Анна Линникова (@anna__linnikova)


– Mnogi su me izbegavali i klonili me se kad su otkrili moje poreklo. Devojke iz Ukrajine i Švajcarske bežale su od mene kao od vatre – rekla je Ana za Evening Moscow. Dodaje da misli kako je „sve s odabirom top 16 devojaka imalo isključivo politički kontekst“.
Bez upeha pokušala da uspostavi kontakt sa ukrajinskom koleginicom Kaže da to što nije prošla u finale takmičenja nema nikakve veze s „kvalitetom njenog nastupa“. Linikova takođe tvrdi da Apanasenko nije htela da razgovara s njom samo zato što je iz Rusije.








View this post on Instagram


















A post shared by Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)


-Pokušala sam da uspostavim kontakt, ali svi su napori bili uzaludni. Svi su videli Viktorijino demonstrativno ponašanje – to je njen izbor, a ja ne zameram“, rekla je Ana.
Ekspresna zamena mesta Toj njenoj tvrdnji svedoči i snimak koji je načinila publika na ovom takmičenju, a koji je u međuvremenu postao viralan na TikToku, prenosi Index.
@misscolombiau0
Curiosidad: Al llegar la chica de Rusia , la chica de Ucrania hace cambiar a Colombia de su puesto.
♬ sonido original – Misscolombia_U
Naime, zabeležen je pokušaj interakcije između Ruskinje i Ukrajinke, a mnogi sugerišu da je Linikova pokušavala da stane odmah pored svoje ukrajinske suparnice, da bi  je potom Apanasenko zamolila Mis Kolumbije da zamene mesta.
Izvori: B92, Index
Nova mis univerzuma, najstarija u istoriji takmičenja: Ko je R’Boni Gabrijel?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.