Medvedev: Ide nam u korist to što Kijev neće da pregovara

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 11:37

Medvedev: Ide nam u korist to što Kijev neće da pregovara

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev istakao je da ga neobično raduje što ukrajinski lider odbija svaku vrstu pregovora.

Kako je naveo to će dovesti do konačne pobede Moskve.

"Raduje me što su na čelu Ukrajine koja se raspada poput leša nesvesni robovi: tajkuni i ugašeni klovnovi, koji za sve mole prekookeanske gospodare. Jako je korisno što ovi idioti iznose neodrživu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << `formulu mira`, a sve druge opcije za pregovore odbijaju peneći na usta", istakao je Medvedev, dodajući da je korisno što je "klovn senior" potpisao dokument o zabrani pregovora sa Rusijom.

Sve ovo će, prema njegovim rečima, omogućiti Rusiji da završi ono što je započela tokom Specijalne vojne operacije.

"Do kraja banderovskog režima. Do kraja neonacističke ideologije. Do nestajanja svih nitkova koji su pobili ogroman broj svojih građana zarad novca sa Zapada i da bi zadovoljili svoje bolesne ambicija", naglasio je Medvede

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.