Marijupolj: Ukrajinski brod naleteo na minu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijupolj: Ukrajinski brod naleteo na minu

Brod ukrajinske obalske traže naleteo je na minu u blizini luke Marijuopolj na istoku zemlje. U eksploziji je povređeno šest članova posade, dok se jedan vodi kao nestao.

Incident se dogodio u nedelju, oko 14.30 časova po lokalnom vremenu, a kako je navedeno iz obalske straže, posada je brojila sedam članova.

- Bilo je sedam vojnika na brodu. Šest je prebačeno u bolnicu a za jednim tragamo. Reč je o kapetanu broda.

Kako je saopštila loklana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << policija, brod je na minu naleteo tokom inspekcijske plovidbe. Istraga je u toku, a hitne i spasilačke službe su na terenu i tragaju za nestalim kapetanom broda.

Ukrainian border service ship explodes near #Mariupol http://t.co/F6ZyZQP7km pic.twitter.com/yWR1ds0gLj— UKRAINE TODAY (@uatodaytv) June 7, 2015

Stratešku luku Marijupolj na Azovskom moru kontrolišu ukrajinske snage, a poslednjih dana u tom gradu su pojačane tenzije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.