Izvor: Danas, 10.Mar.2024, 17:50

Marija Zaharova: Papa se obratio Zapadu kada je predložio pregovore o Ukrajini

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da se poglavar Rimokatoličke crkve papa Franja, u pozivu da se rat u Ukrajini okonča pregovorima, zapravo obratio Zapadu koji, kako je navela, "koristi Ukrajinu kao instrument za ostvarivanje svojih ambicija".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ukrajina je u ćorsokaku"

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Marija Zaharova izjavila je da se papa Franja u pozivu da se rat u Ukrajini okonča pregovorima nije obraćao Kijevu, već Zapadu...Kako je navela, Zapad koristi Ukrajinu kao instrument za ostvarivanje svojih ambicija...Zaharova je rekla za agenciju ANSA da je papa u intervjuu u subotu za jednu švajcarsku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.