Mali: Nova pomoć za preduzeća koja posluju sa Ukrajinom, Rusijom i Belorusijom

Izvor: Beta Video, 18.Maj.2022, 11:46

Mali: Nova pomoć za preduzeća koja posluju sa Ukrajinom, Rusijom i Belorusijom

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Makli najavio je da ća Vlada Srbije sutra usvojiti meru kako bi dodatno pomogla 1.400 preduzeća koja su u svom poslovanju usmerena ka Ukrajini, Rusiji i Belorusiji. Mali je na konferenciji ``Koliko je srpska privreda otporna na globalne krize i izazove``, koja se održava u Privrednoj komori Srbije, objasnio da će nova mera omogućiti da ta preduzeća drugu garantnu šemu, koja se već primenjuje, iskoriste za refinasiranje obaveza iz prve garantne šeme. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Sutra mere pomoći za 1.400 firmi pogođenih ratom u Ukrajini

Izvor: RTS, 18.Maj.2022

Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će Vlada Srbije sutra doneti meru pomoći za oko 1.400 preduzeća, čije je poslovanje usmereno na tržišta Rusije, Ukrajine i Belorusije. . Siniša Mali je naveo da će ta preduzeća imati mogućnost da koriste drugu garantnu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.