MUP: Rasvetljeno ubistvo iz januara na Novom Beogradu - ubica iz Niša uhapšen u Ukrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 12:16

MUP: Rasvetljeno ubistvo iz januara na Novom Beogradu - ubica iz Niša uhapšen u Ukrajini

Beogradska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvetlila ubistvo M. V. (1979) počinjeno 17. januara 2020. godine u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo nadležnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv P. J. (1974) iz Niša.

On se sumnjiči da je u Ulici Danila Lekića Španca prišao vozilu u kojem se na mestu vozača nalazio M. V. i u njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispalio više hitaca iz pištolja. Od zadobijenih povreda M. V. je preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni P. J. trenutno se nalazi u pritvoru u Ukrajini, kaže se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlija osumnjičen za ubistvo Kotoranina iz januara ove godine

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2020

Policija navodi da je rasvetlila ubistvo Kotoranina M. V. koje se dogodilo sredinom januara ove godine u Beogradu, a osumnjičeni je Nišlija P. J. koji se trenutno nalazi u pritvoru u Ukrajini.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.