Uhapšena još jedna osoba zbog širenja koronavirusa u domu za stare

Izvor: Bor030.net, 03.Jun.2020, 17:14

Uhapšena još jedna osoba zbog širenja koronavirusa u domu za stare

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su B. D. (1959) iz Negotina, odgovorno lice doma za stare u ovom gradu, zbog postojanja osnova sumnje da je podstrekavala na izvršenje krivičnog dela teška dela protiv zdravlja ljudi u vezi sa krivičnim delom prenošenje zarazne bolesti. Ona se sumnjiči da je tokom vanrednog stanja podstrekla B. […] The post Uhapšena još jedna osoba zbog širenja koronavirusa u domu za stare appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog heroina, napao policajca

Izvor: JUGpress.com, 03.Jun.2020

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su I. S. (1989) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.