MONSTRUOZNO UBISTVO UZNEMIRILO JAVNOST: Sin udavio majku, pa je raskomadao, GLAVA žene bačena u kontejner! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 07:14

MONSTRUOZNO UBISTVO UZNEMIRILO JAVNOST: Sin udavio majku, pa je raskomadao, GLAVA žene bačena u kontejner! (VIDEO)

Ljudi su zgroženi ovim gnusnim zločinom

Glava starije žene pronađena je u kontejneru za smeće na jednoj ulici u ukrajinskom gradu Odesi.

Policija je tokom istrage iste večeri pronašla i ostatak tela ubijene žene razbacan po drugim kontejnerima za smeće. Za manje od jednog dana istražitelji su uspeli da utvrde identitet ubijene i da otkriju osumnjičenog za ubistvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nesrećnu ženu (60) navodno je tokom svađe nasilni sin (39) više puta udario sekirom po glavi u njenom stanu, a kad je pala na pod počeo je da je davi dok nije izdahnula. Osumnjičeni je potom raskomadao telo u kupatilu, delove stavio u kese, a onda otišao kući.

Sutradan se vratio na mesto zločina i odneo kese u kontejnere u jednoj od obližnjih ulica. Jeziv slučaj ubistva majke otkriven je 30. maja

Muškarac je osumnjičen za ubistvo sa predumišljajem i preti mu kazna do petnaest godina zatvora. Policija trenutno utvrđuje sve okolnosti i motive zločina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.