CELA RUSKA PORODICA MRTVA U PANČEVU! Otac ubio ženu nožem, zadavio dete (9), pa presudio sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 16:48

CELA RUSKA PORODICA MRTVA U PANČEVU! Otac ubio ženu nožem, zadavio dete (9), pa presudio sebi

Poznati detalji ubistva koje je uznemirilo javnost.

Sinoć oko ponoći u stanu na Kotežu su pronađena tri beživotna tela jedne ruske porodice.

Dosadašnjim rezultatima istrage utvrđeno je da je muškarac, najverovatnije oštrim predmetom, usmrtio, odnosno ubio svoju suprugu, zatim zadavio svoje dete (9) i na kraju se obesio.

Takođe, prema rezulatima istrage, utvrđeno je da je ova porodica došla iz Rusije u našu zemlju tokom prošle godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastanili su se u Pančevu, imali su uredan boravak i boravišnu dozvolu i vizu.

Njihovi prijatelji, takođe ruski državljani, zabrinuti su prijavili jutros da im se njihovi prijatelji ne javljaju na telefon već duže vreme.

Sve se odigralo u Ulici Oslobođenja u Pančevu.

U stanu je zatečen jeziv prizor - tri beživotna tela.

Prema prvim informacijama, sumnja se da je reč o dvostrukom ubistvu i samoubistvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MONSTRUOZNO UBISTVO UZNEMIRILO JAVNOST: Sin udavio majku, pa je raskomadao, GLAVA žene bačena u kontejner! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 07:14

Ljudi su zgroženi ovim gnusnim zločinom..Glava starije žene pronađena je u kontejneru za smeće na jednoj ulici u ukrajinskom gradu Odesi...Policija je tokom istrage iste večeri pronašla i ostatak tela ubijene žene razbacan po drugim kontejnerima za smeće. Za manje od jednog dana istražitelji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.