Leonardo Dikaprio nema baku u Ukrajini, ali je donirao novac

Izvor: B92, 12.Mar.2022, 14:53

Leonardo Dikaprio nema baku u Ukrajini, ali je donirao novac

Leonardo Dikaprio je donirao novac humanitarnim organizacijama koje podržavaju Ukrajinu, iako je netačna prethodna vest o tome koju su preneli mnogi svetski mediji.

Poslednjih dana internetom su kružili navodi da je Dikaprio donirao 10 miliona dolara za pomoć Ukrajini, za koju se pisalo da je rodna zemlja njegove bake.

Dok Leonardo Dikaprio ispija koktel na superjahti, na mrežama ga optužuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prevarant

Ni donacija ni Dikaprijevo nasleđe nisu bili tačni, izjavila je osoba bliska glumcu koja je ostala anonimna, piše ABC.

Glumac je, u svakom slučaju, donirao novac humanitarnoj grupi CARE, Međunarodnom komitetu za spašavanje, Visokom komesarijatu Ujedinjenih nacija za izbeglice i decu u znak podrške Ukrajini, rekla je osoba bliska Dikapriju. Nisu navedeni iznosi u dolarima.

Dikaprio o razgovoru sa šefom Nase: "Rekao mi je šta će se dogoditi na svetu"

Podsetimo, Dikaprio, koji je zagovornik zaštite životne sredine i ambasador dobre volje UNHCR-a, sastao se sa Vladimirom Putinom 2010. godine na konferenciji u Sankt Peterburgu kada su razgovarali o ugroženom sibirskom tigru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.