Lažni Porošenko prevario i Haradinaja

Izvor: RTS, 12.Jul.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni Porošenko prevario i Haradinaja

Lažni ukrajinski predsednik Petro Porošeno obećao je kosovskom premijeru Ramušu Haradinaju da će Kijev priznati nezavisnost Kosova u zamenu za podršku na Haradinajevom nalogu na Tviteru, objavio je albanski Top čenel.
Ruski komedijaši su, kako navodi ova albanska televizija, u dva navrata razgovarali sa Haradinajem predstavivši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se kao Petro Porošenko.

"Nadam se da će sve proći dobro i da ću moći da vam čestitam u nedelju. Ovo je važno za državu, moliću se za to", rekao je Haradinaj.
Komičar, odnosno lažni Porošenko, odgovorio mu je da će Ukrajina zauzvrat priznati nezavisnost Kosova.
Odmah nakon razgovora, Haradinaj je na Tviteru napisao: "Narodi Kosova i Ukrajine zajednički podržavaju slobodu i prosperitet."
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Haradinaj NASEO: Ruski KOMIČAR mu nudio priznanje...

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019

Lažni ukrajinski predsednik Petro Porošeno obećao je kosovskom premijeru Ramušu Haradinaju da će Kijev priznati nezavisnost Kosova u zamenu za podršku na Haradinajevom nalogu na Twitteru, objavio je albanski Top čenel...Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Sohn..Ruski komedijaši su, kako navodi ova...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.