Kvalifikacije za EP: Juniori BiH poraženi od Ukrajine

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za EP: Juniori BiH poraženi od Ukrajine

BAKU - Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u utakmici drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo poražena je od Ukrajine, rezultatom 1:3.

U susretu igranom na turniru u Bakuu BiH je povela eurogolom Amira Hadžiahmetovića u 10. minutu. Izjednačio je u 45. Oleksei Gutsuliak. Ukrajinci su preokrenuli rezultat u 64. minutu utakmice, kada je golmana Emira Ćutahiju matirao Olexiy Schcebetun. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Konačan rezultat susreta postavio je isti igrač u 83. minuti.

Drugi meč drugog kola od 15 sati igraju Azerbejdžan i Turska.

U trećem kolu BiH će se 15. novembra sastati sa domaćinom Azerbejdžanom, dok će Turska snage odmjeriti sa Ukrajinom.

Prema trenutnom stanju na tabeli Ukrajina vodi sa maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice, dok BiH ima polovičan saldo, odnosno tri boda. Turska i Azerbejdžan sa utakmicom manje su bez bodova.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BOSANSKI ‘BOMBARDER’: Evrogol tinejdžera ‘zmajeva’ u kvalifikacijama za EP- 19 (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Nov.2015

Danas su na programu bili mečevi prve faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igrača do 19 godina. Derbi su odigrale selekcije Bosne i Hercegovine i Ukrajine. Posle prvog kola oba tima su zabeležila tri boda, te je pobednika novi trijumf vodio u drugu fazu. BIH je povela u 10. minutu evrogolom Amira...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.