Kuleba: Razgovor sa Lavrovom planiran za 10. mart

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2022, 08:42

Kuleba: Razgovor sa Lavrovom planiran za 10. mart

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba rekao je da je njegov sastanak sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovom u Turskoj zakazan za 10. mart.

"Ako Lavrov 10. marta stigne u Antaliju, i ja ću otići, sesti i razgovarati", rekao je Kuleba na konfernciji za novinare, prenele su RIA Novosti.

Ranije je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla da je planiran sastanak ministara spoljnih poslova Rusije i Ukrajine, uz učešće turskog ministra spoljnih poslova Mevluta Čavušoglua na marginama diplomatskog sastanka u Antaliji.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.