Kijev se bori sa najvećim nestankom struje od početka rata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2022, 09:26

Kijev se bori sa najvećim nestankom struje od početka rata

Više od dve trećine ukrajinske prestonice i dalje je bez struje u četvrtak ujutro, 24. novembra, a deo stanovnika nije imao ni tekuću vodu, dan nakon što su ruski raketni udari izazvali najveće nestanke u Kijevu za devet meseci rata. Prestonica je bila jedna od glavnih meta najnovijeg talasa napada na energetske objekte koji su prekinuli struju u mnogim regionima, prenosi agencija Rojters. Temperatura je preko noći pala ispod nula stepeni Celzijusa u gradu koji je pre rata imao 2,8...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"70 ODSTO KIJEVA U MRAKU" Ruski raketni udari izazvali najveće nestanke struje u devet meseci rata

Izvor: Blic, 24.Nov.2022

Više od dve trećine ukrajinske prestonice i dalje je bilo bez struje u četvrtak ujutro, a određeni broj stanovnika nije imao tekuću vodu, dan nakon što su ruski raketni udari izazvali najveće nestanke u Kijevu u devet meseci rata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.