Kako je Putin reagovao kad je video Ukrajince – snimak obišao svet VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 20:59

Kako je Putin reagovao kad je video Ukrajince – snimak obišao svet VIDEO/FOTO

Na otvaranju ZOI zabeležena je reakcija ruskog predsednika kada ukrajinski sportisti izlaze na ceremoniji otvaranja.

Iako su sve glasnije pretnje ratom između Ukrajine i Rusije, a političke napetosti dostigle vrhunac, Vladimir Putin je prisustvovao ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara.

On prisustvuje celom događaju iako je ruskim sportistima zabranjen nastup pod ruskom zastavom i uz puštanje ruske himne, već to moraju da rade pod zastavom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ruskog olimpijskog odbora".

To je deo njihove 'četvorogodišnje' kazne zbog navodnih lažiranja antidoping rezultata u Moskvi.

Putin je sedeo prekrštenih ruku i zatvorio je oči na nekoliko sekundi u trenutku kada su ukrajinski sportisti ulazili na stadion, a ovaj je trenutak odmah postao hit na društvenim mrežama.

Vladimir Putin se pretvarao da spava dok su ukrajinski sportisti stizali na ceremoniju otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.