Jedna pobeda strelaca Srbije u Ligi mladih Evrope

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Maj.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna pobeda strelaca Srbije u Ligi mladih Evrope

SMEDEREVO - Reprezentacija Srbije vazdušnom puškom zabeležila je jednu pobedu protiv Izraela u tri meča prvog dana  kvalifikacionog turnira Lige mladih Evrope za region Jugoistočne Evrope u Smederevu u organizaciji streljačkih radnika družine Smederevo i uz podršku grada i privrednih organizacija.


Za prolazak na završni turnir, srpskim  mladim strelcima koje vodi trener Lidija Mihajlovć potrebne su u nedlju obe pobede, protiv  Hrvatske i Ukrajine.
U gađanju pištoljem, srpska selekcija je izgubila oba meča i nema šansu da se plasira među dve selekcije koje idu na finalni turnir.
Učestvuju reprezentacije Hrvatske, Rusije,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Srbija treća u kvalifikacijama za Ligu mladih Evrope

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Maj.2013, 15:22

SMEDEREVO - Reprezentacija Srbije vazdušnom puškom osvojila je treće mesto, a selekcija vazdušnim pištoljem četvrto na kvalifikacionom turniru Lige mladih Evrope (regiko Jugoistočna Evropa) u Smederevu i nisu se kvalifikovale za finalni turni u Laškom u Sloveniji.. . .U disciplini vazdušna...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.