Srbija treća u kvalifikacijama za Ligu mladih Evrope

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Maj.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija treća u kvalifikacijama za Ligu mladih Evrope

SMEDEREVO - Reprezentacija Srbije vazdušnom puškom osvojila je treće mesto, a selekcija vazdušnim pištoljem četvrto na kvalifikacionom turniru Lige mladih Evrope (regiko Jugoistočna Evropa) u Smederevu i nisu se kvalifikovale za finalni turni u Laškom u Sloveniji.


U disciplini vazdušna puška, selekciji Srbije su bile potrebne obe pobede dugog dana, protiv Hrvatske i Ukrajine da bi se domogla drugog mesta koje je vodilo na završni turnir. U prvom meču savladali su Hrvatsku sa 16:8 (Milovanović je pobeio sa 7:1, Ivanović je pobedio sa 5:3 a Kreko je imala nerešeno 4:4). U drugom meču, Ukrajina je bila bolja sa 14:10 (Milovanović je imao nerešen...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.