Jakšić: UNMIK krivac za nasilje u Mitrovici

Izvor: Mondo, 02.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakšić: UNMIK krivac za nasilje u Mitrovici

Predsednik Zajednice srpskih opština i naselja Kosova i Metohije predočio u petak timu istražitelja UN stanje koje je dovelo do nasilja u Kosovskoj Mitrovici 17. marta kada je ubijen jedan ukrajinski pripadnik UNMIK policije, a povređeno oko 140 policajaca i Srba.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istražitelji UN počeli razgovore s liderima kosovskih Srba

Izvor: TV Avala, 02.Maj.2008

Tim istražitelja UN, koji na Kosovu boravi kako bi ispitao okolnosti koje su 17. marta dovele do nasilja u Kosovskoj Mitrovici, danas je počeo razgovore sa liderima kosovoskih Srba.

Nastavak na TV Avala...

Istražitelji UN razgovarali sa predstavicima Srba

Izvor: Press, 02.Maj.2008

Istražitelji UN razgovarali su danas u Kosovskoj Mitrovici sa predstavnicima kosovskih Srba u vezi sa nasiljem tokom kojeg je u tom gradu 17. marta poginuo jedan pripadnik UNMIK policije i povređeno oko 150 Srba i pripadnika međunarodnih snaga..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.