Hoće li Ukrajina izaći u svetlost iz tame? Zelenski: Verujem

Izvor: B92, 22.Jun.2022, 22:11

Hoće li Ukrajina "izaći u svetlost iz tame"? Zelenski: Verujem

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da veruje da će sve članice EU podržati predlog da se Ukrajini dodeli status kandidat.

"Verujem da će svih 27 zemalja Evropske unije podržati naš status kandidata", naveo je Zelenski, govoreći putem video veze sa studentima Mankove škole za globalne poslove i javnu politiku u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Torontu, prenosi Rojters.

On je pozitivnu odluku članica EU o dodeljivanju statusa kandidata za članstvo Ukrajini nazvao "izlaskom u svetlost iz tame", navodi britanska agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"IZLAZAK U SVETLOST IZ TAME" Zelenski: "Verujem da će sve članice podržati kandidaturu Ukrajini"

Izvor: Blic, 22.Jun.2022

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da veruje da će sve članice Evropske unije (EU) podržati predlog da se Ukrajini dodeli status kandidata za članstvo, na samitu koji će se održati ove nedelje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.