Haos u Ukrajini: Navijači upali na teren i prekinuli meč

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Ukrajini: Navijači upali na teren i prekinuli meč

Meč Lige Evrope između Dinama i Gengana na kratko prekinut zbog upada navijača, ali je ipak priveden kraju.

Nemile scene viđene su na meču u Kijevu. Dok rat bukti u Ukrajini, umalo da se prenese i na teren. U trenutku kada su domaći vodili sa 3:1, navijači Dinama su probili ogradu, ušli gotovo do terena (snimak pogledajte OVDE). Onda je morao da reaguje golman Alekasndar Šovkovski koji je otišao među njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i lično ih smirio. Meč nastavljen, a pobedio je domaći tim sa 3:1 (1:0) i tako se plasirao u osminu finala Lige Evrope.

Teško da će u narednom periodu na domaćim mečevima Dinamo imati podršku navijača, pošto je vrlo rizično da se sportske priredbe održavaju u atmosferi ratne netrpeljivosti. Verovatno ga očekuju i disciplinske mere.

(Foto: Beta/AP Photo/John Leicester)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.