Haos u Ukrajini: Evakuisane iz Kine zasuli kamenicama, izbio sukob s policijom VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Ukrajini: Evakuisane iz Kine zasuli kamenicama, izbio sukob s policijom VIDEO

Ukrajinci evakuisani iz Kine odvedeni su u sanatorijum u gradu Novi Sanžari uz viku demonstranata koji su autobuse zasuli kamenjem.

Oko 19:50 h autobusi sa Ukrajincima koji su evakuisani iz Kine su stigli u Novi Sanžari. Kako javlja ukrajinska novinska agencija UNIAN, stanovnici Novog Sanžara pokušali su da spreče prolazak autobusa na putu do sanatorijuma i čak su počeli da ih gađaju kamenicama.

Izbila je i tuča, ali su policajci uspeli da uklone demonstrante >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i osiguraju prolaz za autobuse sa evakuisanima iz Kine.

Zbog sukoba sa policijom, nekoliko demonstranata je privedeno.

Stiglo je ukupno sedam autobusa sa Ukrajincima iz Kine koji su nosili inhalatore, a vozači su bili u specijalnim zaštitnim odelima.

Podsetimo, mnoge zemlje evakuisale su iz Kine svoje građane zbog epidemije novog koronavirusa koji se proširio iz te zemlje. Novi virus odneo je više od 2.000 života širom sveta, a zaraženo je na desetine hiljada.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA ZBOG KORONA VIRUSA Ukrajinci evakuisane iz Kine zasuli kamenicama (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Feb.2020

Ukrajinci evakuisani iz Kine zbog korona virusa odvedeni su u sanatorijum u gradu Novi Sanžari, a stanovnici tog grada pokušali su da zaustave prolazak autobusa i zasuli ih kamenicama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.