Haljina joj spasila život: Baka visila pola sata sa sedmog sprata (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Jun.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haljina joj spasila život: Baka visila pola sata sa sedmog sprata (VIDEO)

Gospođa (74) iz Mariupolja, kojoj ukrajinski mediji nisu naveli identitet, ostala je živa isključivo zahvaljujući haljini koja je zapela za metalnu armaturu balkona na sedmom spratu.

Baka se zbunila: Pogledajte kakve se sve nezgode dešavaju na venčanjima! (VIDEO)

Pogledajte: Baka (80) se provodi u noćnom klubu! (VIDEO)

Baka se častila skokom s padobranom, pa umalo ostala bez njega (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Glavna junakinja priče je izašla na balkon kako bi utišala ulične svirače od kojih nije mogla da zaspi, ali u jednom se trenutku previše nagnula i prevrnula.

Građani su pozvali vatrogasce čim su videli stravičan prizor, a oni su uspeli da je spase nakon što su presekli zapeli komad haljine.

U pomoć su priskočili i lekari, ali nije bilo potrebe da se prebacuje u bolnicu, već su je zadržali na kućnom lečenju uz sedative.

(S media/24sata.hr)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haljina joj spasila život: Baka visila pola sata sa sedmog sprata

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2012

Gospođa (74) iz Mariupolja, kojoj ukrajinski mediji nisu naveli identitet, ostala je živa isključivo zahvaljujući haljini koja je zapela za metalnu armaturu balkona na sedmom spratu. Naime, junakinja priče je izašla na balkon kako bi utišala ulične svirače od kojih nije mogla da zaspi, ali u...

Nastavak na Vesti-online.com...

'Viseća' bakica izbegla pad sa sedmog sprata zahvaljujući haljini

Izvor: medio.rs, 26.Jun.2012

Starija gospođa iz Ukrajine spašena je nakon što je pala sa balkona svog stana koji se nalazi na sedmom spratu zahvaljujući svojoj haljini koja se zakačila, pa je baka ostala da visi na zgradi nekoliko sati.

Nastavak na medio.rs...

Ovakvu zabavu na plaži još niste videli! (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Jun.2012, 11:17

Na plaži postoje različiti vidove zabave. Do sada ste verovatno, ako ne isprobali, onda makar videli najrazličitije sportove na pesku i vodi...Otvoreni bazeni na Košutnjaku: Besplatne škole sportova za đake (FOTO)..Kanađanin poginuo dok je "surfovao" na kauču (VIDEO)..Haljina joj spasila život:...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.