HRVATI NE PRESTAJU SA SRAMNIM NAPADIMA NA VUČIĆA: Sumanuto pokušavaju da uvuku Srbiju u rusko-ukrajinski rat (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 20:14

HRVATI NE PRESTAJU SA SRAMNIM NAPADIMA NA VUČIĆA: Sumanuto pokušavaju da uvuku Srbiju u rusko-ukrajinski rat (FOTO)

Iako Srbija nema nikakvih dodirnih tačaka sa pomenutim ratom i ne meša se ni u šta, opet je postala meta napada

Hrvati ne posustaju u svojim namerama. Svakodnevno napadaju predsednika Aleksandra Vučića i sumanuto pokušavaju da uvuku Srbiju u rusko-ukrajinski rat.

komšija.

Naime, ovaj put na hrvatskom listu Večernji.hr je objavljen je sraman tekst sa naslovom "Proglašavanjem Rusije izravnom pretnjom Evropi i Zapadu menja se i status Putinove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saveznice Srbije".

Podnaslov ovog teksta glasio je "Javnost u Srbiji većinski se solidarisirala s ruskom agresijom, a ne Ukrajinom, žrtvom te agresije", a glavna fotografija u tekstu bila je predsednik Vučić sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Ovo je jasan pokazatelj da Hrvati koriste medijsku manipulaciju kako bi naštetili Srbima i namerno je uvukli u rat sa kojim nema nikakve veze i nikakvih dodirnih tačaka.

Izgleda da je razlog za ovakve napade komšijskih medija upravo to što je njima predsednik Vučić oličenje jake i stabilne Srbije, a to rade upravo kako bi slomili našu zemlju.

Ovo je takođe dokaz da je napad na predsednika godinama unazad bio zapravo udar na Srbiju i njen mir i njenu stabilnost.

Predsednik Vučić je jasno istakao više puta da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine i da i Ukrajinu i Rusiju smatra svojim prijateljskim zemljama.

Srbija žali zbog svega što se dešava na istoku Evrope. Srbija smatra Ukrajinu i Rusiju svojim prijateljskim i bratskim zemljama – rekao je predsednik na početku rata, čega se i dan-danas pridržava i dodao:

Poštujamo teritorijalni integritet suverenih država i kao što se Srbija zalaže za očuvanje svojih granica, zalaže se i za poštovanje svih drugih međunarodno prizantih država. Srbija pruža punu podršku očuvanju teritorijalnog integriteta Ukrajine –  zaključio je tada Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.