Izvor: HotSport.rs, 14.Nov.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT U UKRAJINI: Pogledajte šta je sa razglasa dočekalo ‘orlove’ na treningu u Harkovu (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20 časova igra prijateljski meč sa Ukrajinom kao proveru pred nastavak kvalfikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

‘Orlove’ je u Harkovu dočekalo hladno vreme,sneg, a kako naš izveštač sa lica mesta javlja biće jako teško igrati utakmicu jer su noći veoma hladne. Reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbije je odradila prvi i poslednji trening pred utakmicu, a domaćin je pri ulasku naših reprezentativaca sa razglasa pustio himnu ‘Bože pravde’. Lep gest Ukrajinaca koji su sigurno to iskoristili da urade i generalnu probu pred sutrašnju utakmicu.
(Izvor: YouTube/HotSport)
Izveštač iz Harkova – Stefan Janković.
The post HOTSPORT U UKRAJINI: Pogledajte šta je sa razglasa dočekalo ‘orlove’ na treningu u Harkovu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ukrajinci dočekali "orlove" poznatom melodijom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2016

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak će odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Ukrajine, što će ujedno biti i poslednji meč za “orlove” u ovoj godini...Meč će biti odigran na stadionu Metalista u Harkovu (20.00) na kom su večeras naši reprezentativci odradili trening. Zanimljivo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.