HAOS U UKRAJINI: Vatreni obračun zbog mini buseva, 20 osoba privedeno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 21:03

HAOS U UKRAJINI: Vatreni obračun zbog mini buseva, 20 osoba privedeno (VIDEO)

Tri osobe su hospitalizovane.

Oko stotinu ljudi učestvovalo je danas u masovnom obračunu u gradu Brovariju na severu Ukrajine. Žestokom vatrenom obračunu prethodila je svađa kombi prevoznika i vozača mini buseva.

Naoružani muškarci koje je navodno unajmio prevoznički sektor stigli su autobusima u Brovari iz Vinicje i Kijeva, rekao je ministar unutrašnjih poslova Arsen Avakov na sastanku s predsednikom Volodimirom Zelenskim.

- Sumnja se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tuča povezana s koruptivnim dogovorima na takmičenjima za dodelu autobuskih linija - rekao je Avakov.

Zelenski je rekao da ga je obračun podsetio na haos 90-ih nakon raspada Sovjetskog Saveza. ''Ono što se dogodilo nije ulična tuča. To podseća na 90-e'' kazao je.

Avakov je rekao da je u obračunu korišćena lovačka puška, dok su tri osobe hospitalizovane. Najmanje su dve osobe ranjene iz vatrenog oružja, pisalo je u saopštenju ministarstva unutaršnjih poslova.,

Dvadeset jedna osoba nalazi se u pritvoru, navelo je ministarstvo.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.