Golden Drum je okrenut miru i prijateljstvu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Mar.2022, 17:54

Golden Drum je okrenut miru i prijateljstvu

Reklamna industrija podržava Ukrajinu kroz svoje posredovanje u kreativnosti.

Golden Drum, međunarodni festival kreativnosti, osnovan je sa ciljem povezivanja reklamnih zajednica Nove Evrope. Bio je promoter mira, dijaloga i slobode izražavanja. Festival osuđuje svaki čin agresije.

Svako ima pravo na život, slobodu i bezbednost ličnosti“, stoji u članu 3 Univerzalne Deklaracije o ljudskim pravima. Ta prava se ne smeju oduzimati. Ni od koga, ni na bilo koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << način.

Imamo svoje sopstvene glasove i treba da ih koristimo da sprečimo dezinformacije o ratu u Ukrajini, posebno među ruskim narodom. Mnoge naše ruske kolege osuđuju rat, ali bi mogli da se suoče sa strogim merama svoje vlade ako o tome otvoreno govore. Razumemo njihovu borbu. Ali ne možemo da ćutimo i da ne radimo ništa.

Ukrajina je dragocen član naše zajednice, a njenom narodu je sada potrebna podrška. Moramo da podelimo njihove glasove preko kanala Golden Drum-a da bismo došli do svake osobe koja može da pomogne na bilo koji način, ako ništa drugo, širenjem istinitih činjenica o situaciji, navode organizatori festivala.

Da bi unapredio transparentan pregled situacije u Ukrajini, Depositphotos, ukrajinska content platforma obezbeđuje fotografije, grafiku i video zapise, pokušavajući da pomogne deljenjem fotografija kako bi se suprotstavila dezinformacijama, a posebno ruskoj propagandi.

Produkcijska kompanija Radioaktive Film je među onim članovima lokalne reklamne i produkcijske scene koji podstiču ostatak industrije da #StandWithUkraine.

Grupa pojedinaca iz ukrajinske kreativne industrije objavila je brif globalnoj kreativnoj zajednici: Sprečite WW3. To je projekat koji angažuje kreativne stručnjake iz celog sveta da daju izjavu u prilog miru i slobodi.

Golden Drum deli poziv No Shelter, da podržimo kreativce tokom rata. Za organizacije, ovo je mesto za pronalaženje open source alata i sredstava za komunikaciju sa klijentima i partnerima.

Dragi Drummers-i, sada je vreme da stanemo zajedno u solidarnosti i nadamo se da ćemo doprineti, makar i svojim malim delom, okončanju ove agresije. Svi imamo platforme koje nam omogućavaju da podelimo podršku Ukrajini, poručuju organizatori Golden Druma-a
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.