Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 22:09

Futsalerima se smeši novi epski dvoboj sa Portugalijom

Ukoliko eliminiše Belorusiju futsal selekcija Srbije će na EP igrati protiv Portugalije, Ukrajine i Holandije

Portugalija kao sudbina, ali sada i domaćin Holandija, odnosno uvek jaka selekcija Ukrajine. Žreb za UEFA Futsal EURO koji se održava u Holandiji (Amsterdam i Groningen) od 19. januara do 6. februara 2022. godine bio je ponovo surov za futsal selekciju Srbije,  kao onaj za nedavno održani Svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampionat u Litvaniji.

Ukoliko Orlovi eliminišu u baraž mečevima Belorusiju (termini 14 – 17. novembar), za rivale će u Grupi A imati domaćina Holandiju, zatim nezgodnu Ukrajinu i aktuelnog prvaka sveta, Portugal. Plasman u četvrtfinale obezbediće dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe.

Dakle, potencijalno nas čeka novi duel sa Portugalijom i šansa da im se revanširamo za poraz u osmini finala ovogodišnjeg Mundijala. Tada su Orlovi uspeli da uhvate produžetak posle herojske igre, ali su na kraju pali (2:4).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.