FS Ukrajine nudi prijatelju Vukojeviću posao i novac

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS Ukrajine nudi prijatelju Vukojeviću posao i novac

Predsednik Fudbalskog saveza Ukrajine Andrej Pavelko kaže da je savez koji predvodi spreman da plati kaznu koju je Međunarodna fudbalska federacija izrekla Ognjenu Vukojeviću.

Ognjen Vukojević kažnjen je sa 15.000 franaka, a Fudbalski savez Hrvatske ga je otpustio sa mesta trenera reprezentacije nakon što je sa Domagojem Vidom nakon pobede protiv Rusije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva proslavljao uz >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posvetu pobede Ukrajini.

https://t.co/qVriYX6wJ2

Predsednik ukrajinskog saveza kaže i da su u Ukrajini spremni da Vidi uz plaćanje kazne ponude i posao.

"Mi smo uvek imali jasan stav - podržavamo naše prijatelje. Ponudili smo pomoć i Ognjenu Vukojeviću i Domagoju Vidi. Uz podršku svih u FS Ukrajine odlučio sam da kompenzujemo Vukojeviću novac za kaznu koja mu je izrečena. Takođe, spremni smo da mu ponudimo posao u našem savezu", rekao je Pavelko.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

FS Ukrajine kompenzuje kaznu igraču Hrvatske

Izvor: Vostok.rs, 10.Jul.2018

Fudbalski savez Ukrajine kompenzovaće kaznu koju je izrekla FIFA za skauta hrvatske reprezentacije Ognjena Vukojevića, koji je pobedu nad Rusijom na Svetskom prvenstvu u fudbalu posvetio Ukrajini, prenose RIA Novosti.. . . „Ja lično i rukovodstvo Fudbalskog saveza doneli smo odluku da kompenzujemo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.