Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Mar.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Odesi, policija sumnja na teroristički napad

U eksploziji, koja je okvalifikovana kao teroristički napad, oštećene su kancelarije volonterske organizacije u centru Odese, ali niko nije povređen, saopštilo je danas ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U napadu u petak uveče razbijeni su i prozori na zgradi preko puta ulice.

"Nepoznate osobe su aktivirale esklozivnu napravu, postavljenu na ivucu prozora jednospratne zgrade, u ulici u kojoj se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << volonterski centar", saopštilo je ministarstvo.

Eksplozija, dodaje se u saopštenju, okvalifikovana je kao teroristički napad u skladu sa ukrajinskim krivičnim zakonikom.

U Odesi, gradu na jugoistoku Ukrajine, prethodnih nekoliko sedmica bilo je više eksplozija.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Odesi

Izvor: RTS, 29.Mar.2015

U eksploziji, koja je okvalifikovana kao teroristički napad, oštećene su kancelarije volonterske organizacije u centru Odese, ali niko nije povređen, saopštilo je ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova. . U napadu...

Nastavak na RTS...

Ukrajina: Eksplozija u Odesi, nema izveštaja o žrtvama

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2015

Ispred volonterskog centra u Odesi, u Ukrajini, eksplodirala je bomba, ali nema izveštaja o žrtvama, javili su lokalni mediji, ali se policija za sada nije oglasila povodom ovog incidenta. Usled eksplozije, koja je ođeknula u petak uveče, popucali su svi prozori na zgradi volonterskog centra...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.