EP: Šekarić, Arunović i Veličković osvojile ekipno zlato

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Šekarić, Arunović i Veličković osvojile ekipno zlato

Reprezentacija Srbije u sastavu Jasna Šekarić, Zorana Arunović i Bobana Veličković osvojila je ekipno zlato u kategoriji vazdušni pištolj 10 metara na Evropskom prvenstvu u Odenzeu.

Zlatne streljačice Srbije

 

 

Srpkinje su ostvarile rezultat od 1134 kruga, jedan krug više od Ukrajine. Treća je bila Nemačka sa 1130 krugova.

 

Arunović i Veličković su se plasirale i u pojedinačno finale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u istoj disciplini. Veličković je bila peta sa 380 krugova, a Arunović sedma sa istim brojem krugova.

 

Šekarić nije uspela da uđe u finale, pošto je imala rezultat od 374 kruga.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Streljaštvo, naš sport: zlatna evropska medalja za Srbiju u ekipnoj konkurenciji

Izvor: Blic, 01.Mar.2013

Ženska reprezentacija Srbije u streljštvu osvojila je danas zlatnu medalju u disciplini vazdušni pištolj 10 metara na Evropskom prvenstvu u Danskoj...U Odenzeu su se takmičile Jasna Šekarić, Zorana Arunović i Bobana Veličković...One su do zlatne medalje došle sa 1.134 krugova, druga je bila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.