EP - Leteći Jan pogađao i delio rampe za novu pobedu Češke! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - ''Leteći Jan'' pogađao i delio rampe za novu pobedu Češke! (video)

Reprezentacija Češke večeras upisala i drugu pobedu na Evropskom prvenstvu, uz još jednu sjajnu partiju Jana Veselog.

Posle ubedljivog trijumfa na startu takmičenja protiv Estonije (80-57), reprezentacija Češke je večeras u Rigi savladala i Ukrajinu sa 78-64 i učvrstila se na čelu tabele Grupe D.

Česi su tokom čitavog meča imali vođstvo, a njihov trijumf je mogao da bude i ubedljiviji da u poslednjoj deonici nije došlo do manjeg opuštanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Izvanrednu partiju prikazao je Jan Veseli, koji je meč završio sa 19 poena i devet skokova, a pratio ga je Pumprla sa 17 poena.

Kod Ukrajuinaca najefikasniji Fesenko sa 14 poena.

Ranije danas, u ovoj grupi odigrani su i sledeći mečevi:

Litvanija - Letonija 68-49 i

Belgija - Estonija 84-55.

Na tabeli vode Češka i Litvanija sa po dve pobede, slede Belgija i Letonija (1-1), a na začelju sdu Ukrajina i Estonija (0-2).

U prilogu pogledajte jedan od najatraktivnijih poteza Jana Veselog sa današnje utakmice - atraktivnu rampu u njegovom stilu!


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PA: Nastavljena borba za Rio

Izvor: MVP.rs, 07.Sep.2015, 15:01

Odigrane su prve utakmice druge runde takmičenja...Posle dana pauze, u noći između nedelje i ponedeljka nastavljeno je takmičenje na Prvenstvu Amerike. Argentina i Meksiko su i dalje neporaženi, dok je Kanada zabeležila još jednu veoma ubedljivu pobedu...Teže nego što je bilo očekivano, Gaučosi...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.